Ons gebouw

Wij zijn trots op ons gebouw!

In 2014 verhuisde onze school naar een nieuw gebouw aan de rand van Margraten. Vanaf het eerste moment waren we al trots op dit mooie gebouw met prachtige mogelijkheden voor ons onderwijs:

  • Het gebouw is onderdeel van een multifunctionele accomodatie waarin o.a. ook de BSO, peuteropvang, sporthal en de bibliotheek gehuisvest zijn.
  • Het gebouw is onderverdeeld in 3 leerpleinen die de centrale plekken vormen voor een aantal groepen van onder-, midden-, of bovenbouw.
  • Alle groepen gebruiken de inpandige sporthal voor de gymlessen.
  • We hebben een mooie, rijk aangeklede speelplaats. Daarnaast ligt 'het vierde veld': een grasveld, door de buurt, de gemeente en de school samen ingericht. Sinds kort is hier tevens een Tiny Forest aangepland door de leerlingen van de bovenbouw. Onze kinderen kunnen in de pauzes ook hier buiten spelen.
  • We kunnen gebruik maken van onze eigen binnentuin (patio) voor bijeenkomsten en om buiten bewegend te leren. Ook heeft elke groep toegang tot een balkon om aldaar lekker in de buitenlucht te werken.

Kortom: Een gebouw dat ons in staat stelt om kwalitatief goed en modern onderwijs te bieden in een veilige en kansrijke omgeving.
Wij zijn erg trots op ons gebouw en ook bezoekers zijn meestal erg enthousiast. Kom dus zeker eens een kijkje nemen!